Avoin vierailukohde

7. Ranta-Keurula

Rantakeurulantie 159,
41550 Hannula

SU 11-16

Uutena kohteena sadonkorjuujuhlille osallistuu tänä vuonna myös matkailumaatila Ranta-Keurula, joka sijaitsee upealla paikalla kynsiveden rannalla. Tilalla tapaat lämminhenkisen isäntäparin ja uljaan vahtikoiran lisäksi myös nautakarjaa, pari ponia ja muita maatilan eläimiä sekä pääset ihastelemaan mieleenpainuvaa maaseudun miljöötä.
 
”Sadonkorjuujuhlan aikoihin syyskuussa tulee kuluneeksi 233 vuotta Ranta-Keurulan tilan perustamisesta, toki paikalla on asuttu jo tuhansia vuosia. Nyt Ranta-Keurula on maanviljelyn ja karjanhoidon ohella matkailumaatila.” Tutustu tarkemmin tilan puitteisiin ja toimintaan osoitteessa www.ranta-keurula.fi tai vierailemalla Ranta-Keurula fb-sivuilla. Tällä tilalla kelpaa vaikka yöpyä juhlaviikonloppuna!
 

Viikonlopun ohjelmaa:

  • Elävää musiikkia pääset kuuntelemaan tilan päärakennuksessa jossa juhlien aikaan toimii Hankasalmen Gluteenittomat leipomon kahvio. Näitä herkkuja kelpaa herkkävatsaisemmankin maistella ja ostaa vaikka kotiinviemisiksi.
  • Tilalta löytyy upeat majoituspuitteet joihin pääset tutustumaan vierailusi aikana. Jokainen huone hotellissa on ainutlaatuinen, mutta huokuu samaa kodikasta tunnelmaa.
  • Puulajikilpailu: Tilan pihapiiristä löytyy runsaasti eri lajeja, joita pääset tunnistamaan vierailusi aikana. Parhaiten pärjänneiden kesken arvotaan myös pientä palkintoa juhlien jälkeen, joten kannattaa jättää myös omat yhteystietonsa lajikilpailu-pisteellä mikäli mielii arvontaan osallistua!
  • Team Rynkeby on esittelemässä toimintaansa tilalla. Näytillä on pyörä ja tiimiläinen, joka mielellään kertoo tarkemmin Rynkebyn mielenkiintoisesta toiminnasta.
  • Tilan eläinkatras on nähtävillä pihamaalla: tilalta löytyy koiria, pari shetlanninponia, lampaita, kanoja ja sharolais-emolehmiä

Sadonkorjuujuhlien aikaan tilalla toimii Hankasalmen Gluteenittomien kahvila.