Hankasalmella tapahtuu!

Hankasalmella tapahtuu paljon mielenkiintoisia asioita vuoden ympäri – kiitos aktiivisen yhteisömme!

Tänne olemme koonneet Hankasalmen tapahtumat ja aktiviteetit joista riittää iloa ja riemua myös paikkakunnallamme matkaileville, kesäasukkaille ja lähialueiden asukkaille.

Hankasalmen tapahtumat 2020

Toukomarkkinat

LA 23.5.2020 | HUOM! Peruttu koronan vuoksi vuodelta 2020

Tuokomarkkinat aloittavat vuoden markkinatarjonnan nimensä mukaan toukokuun lopussa Jari-Pekan pihapiirissä. kohokohtana on arvonta, jonka pääpalkintona on perinteisesti ollut henkilöauto.

Järj. LC Hankasalmi

Lasten festarit

LA 6.6.2020

Hankasalmen Lasten festarit on riemuntäyteinen koko perheen tapahtuma, jossa niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät nauttimaan alkukesästä hankasalmen pääkirjaston puisto-alueella. Tapahtumassa tarjolla musiikkia, hauskoja puuhapisteitä ja paljon muuta!

Järj. mm. Hankasalmen maa- ja kotitalousnaiset, – MLL, – 4H

Heinäravit

KE 1.7.2020

Keski-Suomen ravikansan vuoden kohokohtia ovat Hankasalmen Heinäravit, jotka järjestetään heinäkuun alussa Varnes-Hippoksen raviradalla.

Järj. Hankasalmen HYS

Heinähattutori

TO 2.7.2020

Hankasalmen 4H-yhdistys järjestää heinäkuun alussa heinähattutorin kirkonkylän torilla. Tapahtuma kerää vuosittain montakymmentä torimyyjää ja siellä myös palkitaan vuoden heinähattu!

Järj. Hankasalmen 4H-yhdistys
www.hankasalmi.4h.fi

Hankasalmi-päivä

LA 2.8.2020

Kotiseutuyhdistys järjestää heinäkuussa vuosittain Hankasalmen juhlapäivän, jossa teemana on aina joku kunnallemme keskeinen asia. Vuonna 2020 juhlitaan myös kotiseututalo Hallan Tuvan mittavan peruskorjauksen valmistumista.

Järj. Hankasalmen kotiseutuyhdistys

Kihveli Soikoon! -festivaali

TO 23.7.– SU 26.7.2020

Kihveli Soikoon! on maailman ainut vuosittain järjestettävä monipäiväinen skifflemusiikkitapahtuma. Tämä kansainvälinen skifflemusiikin tapaamispaikka Hankasalmen asemalla kerää vuosittain n. 5000 kävijää Keski-Suomeen, ysitien varteen Jyväskylän ja Kuopion välille.

Järj. Kihveli soikoon! -yhdistys
www.kihvelisoikoon.fi

Mikkomarkkinat

Syksyn tietää tulleen, kun on Mikkomarkkinoiden aika. Pitkät perinteet omaava markkinatapahtuma järjestetään Hankasalmen torilla elokuun lopulla.

Järj. Hankasalmen yrittäjät ry

Sadonkorjuujuhlat

LA 2.8.2020

 

Järj. Hankasalmi kutsuu! -hanke
www.hankasalmikutsuu.fi

Joulukuhinat

Hankasalmen Joulukuhinat on perinteisesti paikallisen koulun järjestämät joulumyyjäiset monitoimitalolla. Myyjäisissä paljon erilaisia tuotteita myytävänä ja luvassa varmasti myös jouluista ohjelmaa.

Järj. Niemisjärven koulu

Puuttuuko listasta jokin tapahtuma? Ilmoita tapahtumasta meille: hankasalmikutsuu@4h.fi