Hankasalmen Joulunaika

Joulumieltä maaseudulta

Joulukuu on tunnetusti tapahtumarikasta aikaa ja silloin myös Hankasalmella riittää vilskettä ja vilinää. 

Hankasalmella voit nauttia joulunajasta paikkalisissa tapahtumissa, tai hyödyntämällä paikallisia palveluita tai kokeilla ihania elämyksiä luonnon äärellä. Miltäpä kuulostaisi vaikkapa tunnelmallinen metsäretki Häähninmäen uudelle näköalatornille upeita maisemia ihailemaan? Lisää mielenkiintoista tekemistä voit löytää tutustumalla tarkemmin hankasalmelaisiin yrityksiin, palveluihin ja mielenkiintoisiin käyntikohteisiin! Näistä voit löytää tietoa esim. Hankasalmen kunnan kotisivuilta osoitteesta www.hankasalmi.fi.

Hankasalmi kutsuu! -hanke järjestää jo kolmatta vuotta perinteeksi muodostunutta Joulutoria, joka tänä vuonna järjestetään Hallan tuvalla museokylän pihapiirissä. Joulutorin kantava teema on laadukkaat lähituotteet jotka on tehty joko hankasalmella tai lähialueilla. Torille ovat tervetulleita kaikki kävijät läheltä ja kaukaa! Luvassa jouluista tunnelmaa ja ihastuttavia tuotteita joita voit ostaa joko omaksi iloksi tai täytteeksi pukinkonttiin. 

Joulutori Hallan Tuvalla

La 5.12. Joulutori Hallan Tuvalla klo 12-15
Tunnelmallinen lähituotetori Kirkonkylällä. Tule hakemaan täytettä pukinkonttiin! Lisäksi puuhapisteitä perheen vilkkaimmille, Vapaa pääsy.
Osoite: Kirkkorannantie 2, 41520 Hankasalmi