Myyjäinfo

Tervetuloa Joulutorille myyjäksi!

Toivotamme joulutorille lämpimästi tervetulleeksi paikkakuntalaiset ja lähiseudun kädentaitajat, ruuantuottajat, yhdistykset ja muut tekijät ja taitajat, jotka haluavat myydä tuotteitaan. Meille on tärkeää, että torilla on aidosti lähituotteita. Tämän vuoksi emme myy toripaikkoja esimerkiksi ulkomaisten tuotteiden jälleenmyyjille.

Huom! Joulutori on ulkotapahtuma, joten varauduttehan sään mukaisella varustuksella.

Ilmoittautumiset
sähköpostitse: hankasalmi@4h.fi
Puh/viesti/WhatsApp 040 678 3577/Marjo

Ilmoita nimesi, tuotteesi, yhteystiedot (sposti ja puh.), ja myyntipaikkasi mitat. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vuonna 2020 on tarjolla vain ulkopaikkoja koronavirustilanteen vuoksi!

Mikäli tahdot ennakkomarkkinoida osallistumistasi torille, niin lähetä myös laadukas kuva tuotevalikoimastasi ja valmiit saatesanat jotka voimme lisätä tapahtuman verkkosivuille ja/tai facebook-tapahtumaan.

Myyjäpaikat ja hinnat 2020

Vuonna 2020 torilla on tarjolla vain ulkopaikkoja
Paikan Hinta: 10 € (omat teltat ja pöydät)

Sähköpaikka +5 €
Myyntipöydän vuokraus 4H:lta +5€ (pöytiä vuokrattavissa rajoitetusti)
Telttakatoksen vuokraus 4H:lta +10€ (telttoja vuokrattavissa rajoitetusti)

Varaa mukaasi:

  • Myyntipöydän ja katoksen (ellei toisin sovittu järjestäjän kanssa)
  • Muun tarvittavan kaluston jota tarvitset myyntipaikalle
  • Ulkokäyttöön soveltuvat valot tuotteiden valaisemiseen ja ulkokäyttöön soveltuva jatkoroikka (jos varattuna sähköpaikka)
  • Somisteet: Jouluvaloja, liinoja ja joulukoristeita. Yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi suosikaa väreissä valkoista, pellavaa, metsänvihreää, ruskeaa ja punaista. Myös hopeiset/metalliset koristeet sopivat mainiosti Joulutorille. Suosikaa luonnonmateriaaleja somistuksissa
  • Tarpeeksi vaihtorahaa ja myymäsi tuotteet tietenkin

Käytännön asioita:

  • Saavu ajoissa paikalle (saapumisaika: Alkaen klo 9, viim. klo 11)
  • pihaan ei saa jättää autoja, vaan autot tulee siirtää pois pihapiiristä 11:30 mennessä. Parkkipaikkoja löytyy aivan tapahtuma-alueen vierestä monitoimitalon parkkipaikalta, johon nopeimmat saavat autonsa parkkiin. Muutoin käytetään kylän varrella sijaitsevia parkkipaikkoja. (Kirkon parkkipaikka, kunnan parkkipaikka, vanha s-market, tori jne.)
  • Tapahtuma-aikana (klo12-15) museokylän pihapiiri e ei ole autojen käytössä. Jos on tarvetta poistua paikalta ennen klo 15, on siitä sovittava tapahtuman järjestäjän kanssa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.
  • Päärakennuksesta löytyy sisältä 1 inva-wc ja sen lisäksi ulkona on myös wc-tilat aittarakennuksessa.
  • Huomioi turvallisuus: Kynttilöiden kanssa on oltava huolellinen että ei syty tulipaloa. Pystytäthän teltan niin, että se ei lähde tuulen mukana lentoon eikä sijaitse liian lähellä avotulta.