Joulutori

Tervetuloa tunnelmalliselle Joulutorille!

Tervetuloa juhlimaan yhdessä joulunajan alkamista kirkonkylällä sijaitsevalle Valkolan kartanolle lauantaina 14.12.2019 klo 12–15. Joulutorin kantava teema on laadukas lähituotetori, josta kannattaa tulla tekemään löytöjä ja etsimään täytettä pukinkonttiin. Tänä vuonna torilla pääset ihastelemaan niin paikallista kuin lähipaikkakunnilta saapuvaa osaamista. Tapahtumassa on tarjolla paljon nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Joulutori on ensimmäisen kerran järjestetty vuonna 2017 Seudullista Satoa –hankkeen tiimoilta ja silloin Joulutori pidettiin Museokylän ihastuttavassa miljöössä. Vuonna 2018 tori järjestettiin Valkolan kartanon pihapiirissä ja idyllisen kartanon puitteet soveltuivat hyvin Tunnelmallisen Joulutorin luomiseen, joten myös tänä vuonna Joulutori järjestetään Valkolassa.

Tapahtuma on kerännyt molempina vuosina noin 300 kävijää ja myyjien tavarat hupenivat pöydiltä tehokkaasti.  Joulutorin järjestää Hankasalmen 4H-yhdistys ja tapahtuma on osa Hankasalmi kutsuu! -hankkeen tuottamaa tapahtumakokonaisuutta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Varaathan torille käteistä mukaan.

Tervetuloa nauttimaan jouluisesta tunnelmasta Hankasalmen Joulutorille!

Torimyyjät 2019

Hankasalmen Puutarhaseura

Puutarhaseuran pisteellä pääset osallistumaan onnenpyörä-arpajaisin jossa voittoina sadonkorjuun tuotteita säilöttynä eri tavoin.

Hankasalmen kotiteollisuusseura

Myynnissä Kotiteollisuusseuran tuotteita: mm. Hankasalmi-neuleita ( lapaset, sukat, pipot) sekä olkipukkeja.

Rusilan tila

Rusilan tilan herkullista tölkkilihaa

Sepän Galleria

Sepän Gallerian tuotteita ja keramiikka-astioita saatavilla myös Joulutorilta. 

Glimmering Deep Design

Käsin tehdyt korut ja kortit

Rantakorven tila

Lammastuotteita:
– taljat, langat, raakavilla, huovutusvilla
– säilykkeet, lammasmakkara, savuliha

Niemelän Ratsutila

Tuotteina on palvilihaa ja lammasnakkia, tilan omia 100% villalankoja , myös kasvivärjättyjä lankoja, raakavillaa ja huovutusvillaa.

Montako päivää Joulutoriin?

Joulutori 2019

Valkolan Kartano, Kirkonkylä
Keskustie 38, 41520 Hankasalmi

Lauantaina 14.12.2019 Klo 12–15
Vapaa pääsy!