Opintomatka Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlille 2020

Hankasalmi kutsuu! -hanke järjestää opintomatkan Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlille 18.-20.9.2020.

HUOM! Opintomatka on peruttu koronatilanteen vuoksi.

Opintomatkan tarkoitus on innostaa ja inspiroida paikallisia toimijoita hyödyntämään maaseudun vetovoimatekijöitä, vahvistaa paikallisten toimijoiden yhteistyöverkostoa ja antaa esimerkkiä maaseutumatkailusta sekä ruokakulttuurin merkityksestä. Opintomatka on tarkoitettu etenkin niille henkilöille ja tahoille, jotka ovat osallistuneet tai tulevat osallistumaan tulevaisuudessa sadonkorjuujuhlien järjestämiseen tai muuhun hankkeen toimintaan. Mukaan voi siis lähteä hankasalmelaiset maaseutuyrittäjät, yrittäjät, yhdistysten aktiiviset toimijat, yrittäjät, kulttuurintuottajat tai vastaavat henkilöt.

Matkalle on paikkoja 20-30 henkilölle ja ilmoittautuneista etusijalla ovat ne henkilöt, jotka ovat osallistuneet sadonkorjuujuhlien toteuttamiseen jollain tavalla. Muut paikat jaetaan hankasalmelaisten yhdistysten/yrittäjien/muiden toimijoiden kesken ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Hanke kustantaa osallistujien matkat ja yöpymiset, eli bussikuljetuksen ahvenanmaalle, laivamatkan ja majoituksen. Retken omavastuuosuus on 100 euroa, joilla kustannetaan osa ruokailuista.

Matkalle lähdetään torstaina 17.9. ja paluu tapahtuu joko sunnuntaina 20. päivä tai maanantaina 21. päivä riippuen laivareiteistä. Aikataulu vahvistetaan kun sitovat ilmoittautumiset on täynnä ja matkan käytännön asiat on sovittu kuljetusfirman, laivayhtiön ja majoitusten osalta.

Matka on tarkoitettu etenkin Hankasalmi kutsuu! -hankkeen toiminnoissa mukana oleville ihmisille ja hankkeen yhteistyökumppaneille sekä muille hankasalmelaisille aktiivisille toimijoille jotka ovat kiinnostuneet Hankasalmen kehittämisestä oman toimintansa avulla.

Ilmoittautuminen opintomatkalle

Voit ilmoittautua mukaan opintomatkalle täyttämällä  alla olevan sitovan ilmoittautumislomakkeen joko suoraan tällä sivulla,
tai avaamalla lomakkeen painamalla alla olevasta linkistä.

Ilmoittautuminen päättyy 2.3.2020 ja matka järjestetään jos lähtijöitä on 15 tai enemmän.
Mikäli herää kysymyksiä matkaan liittyen, ole yhteydessä sähköpostitse hankasalmikutsuu@4h.fi.

Tervetuloa mukaan matkalle!